tiistai 12. helmikuuta 2013

Heidelin päätös eli HeiDeliciousin alku

Hihii! Tänään koitti aika jolloin sain pitkän mietinnän sekä monien ja monituisen kehotusten jälkeen klikattua ja luotua oman blogin! Ei se paljoa loppujen lopuksi vaatinut, vaikkakin nimeä piti muutamia minuutteja miettiä, mutta sieltä se tulla tupsahti parin kamun kanssa pohdiskellessa :D

Blogia voisikin vähän vaikka valaistanäin nimen kautta: Siinä yhdistyy ploggaajansa nimi, Heidelbergin ihminen sekä blogin aihe eli ruoka ja sen herkullisuus :)))))))))))) Heidelbergin ihminen oli ihmislaji, joka oli olemassa n.600 000-250 000 vuotta sitten. Heidel ja berg muistuttakoon mukavasti  Pikku Heidistä, joka vuorilla asui, ja johon olisi kiva samaistua (varsinkin, jos tarina Pikku Heidistä ajoittuisi muutama 100 000 vuotta taaksepäin..;) ). Lisäksi postaukset ja reseptit tulevat käsittelemään ruokatuotoksiani, joiden raaka-aineet pyrkivät mukailemaan noiden varhaisten ihmislajien ravintoa.

Eli tarkoitus olisi jakaa iloa ja innostustani niistä tuotoksista joita kulloinkin, inspiraation iskiessä, tulee keittiössä  sekoiteltua, keiteltyä ja paistettua. Kaikki tulee olemaan vähintäänkin viljatonta, maidotonta ja mahdollisimman prosessoimattomista ja puhtaista raaka-aineista valmistettua. Toki pikku syrjähypyt voi olla ihan mahdollisia, jos sellaisiin tulee pakottava tarve ;) Hyvän ruuan innoittamana mahdollisesti muustakin elämästä tulee kirjoiteltua - ainakin nyt omien kokemusten kautta.

Toivottavasti lukijat tulisivat saamaan tästä vinkkejä ja ideoita omaan ruuanlaittoon ja hyvän mielen herkutteluun! Toivon myös, että saisin tällä ihmiset huomaaman, kuinka helposti voikaan saada herkullista ja helppoa aikaan ilman vehnäjauhoa, maitoa ja valmistuotteita.

Näin siis laskeuduttakoon laskiaisen kunniaksi bloggailun ja ruuan ihmeellisyyteen..! Lähden värkkäämään laskiaisplättyjä!
(Ehkä opin kohta vähän muokkaamaan blogin ulkoasua ;D )

1 kommentti: