torstai 14. helmikuuta 2013

Harrastus siinä missä muilla jokin muu

Olkoonkin vaikka hassua, mutta harrastus tämä ruuan ja kaikenlaisten "rällien" teko (kuten niitä ystävällisesti kutsutaan..) minulle on. Se alkoi viime keväänä oleskellessani täällä Helsingissä.. Ensin kattelin muiden blogeja ja ei toivoakaan, että olisin itse jotain keksinyt. Suurin innoittajani on ollut (edelleenkin mielenkiinnolla seuraan) mahtava Luolalaboradoorio :) Mutta pikku hiljaa tuotokset alkoi syntyä aineista joita kaapista löytyy.  Tuotokset siis syntyvät ihan vaan pussista kaatamalla ja näppituntumalla, ei siis mitään hienouksia luule olevansa. ;) Kuvatki on otettu ihan puhelimella, kun, hyi, mitä minä kamerallakaan tekisin - ei ole kuvien ottaminen siis minua varten. :D
Lisättäköön vielä väärinkäsitysten välttämiseksi, että osa tätä elämäni iloa, on tarjota näitä juttuja muille! Ite syön oikeastaan kokonaan (ainakin melkein) vaan ruuat mitä teen, ja sitä teen oikeastaan lähes joka päivä.
Ilmoittelenpa tässä nyt ruoka(itse)rakkauttani kuvilla joistakin rälleistä, niin näkyy, miksi tämä on niin lystiä!

Hassuja!


 Raakakakkuja

"Mustikkapiiras" 
Omppupaistoksia
Bataatti on oiva potaatti!
 


Vahinko juttuja :P Suslaita erilaisilla herkkutäytteillä.. ;)

Fudgea! 


 Yks lounas.Ihme nöttösiä.Lettukestejä


Ihan ohjeista muokattuja herssuja!Kuvatki väärinpäin :'D
Vaan enpä osaa kääntää!
Cosmopolitansalaatista kuoret ja täytteet sisään. Oikealla avokadoraakajätskiä, nam.


Heh, huomaa, että en oo viihtyny oikein tietokoneella, kun ei tämmösiä osaa hyvin tehä vaan eipä se minua haittaaaa! :D Tää oli tämmönen testi, enkä parempaa halua, enkä siihen pysty. Hih, naurattaa muutenki koko homma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti