sunnuntai 11. elokuuta 2013

Inspiroidu Liftedistä!

Taitaa olla kohta puoliin jo kuukausi, kun lupasin ja ennen kaikkea halusin kertoa lisää Liftedistä ja Liftedin erinomaisista kesätreeneistä. Mutta tulikin sitten äkkilähtö lomailemaan koillismaan marjametsiin ja -puskiin, joten ei tullut tätä bloggaus inspistä aikaisemmin. :)
Todistusaineistoa vattupuskista


Sitten asiaan, katsoin ja inspiroiduin alempanakin linkittämästäni videosta: TOP10 vinkit elämänlaadun parantamiseen !
 

 
"Lifted tarjoaa käytännönläheistä ja helposti omaksuttavaa tietoa, jonka avulla sinä pystyt tekemään pieniä elämänlaatuasi parantavia muutoksia joka päivä. Get inspired, get lifted!" kertoo Lifted.fi facebook-sivuillaan itsestään.

Olet varmaan tullut ajatelleeksi sellaisia arkipäiväisiä asioita kuin esimerkiksi: nukkuminen, syöminen, nestetasapaino ja elämästä nauttiminen -  mitkä taas ovatkaan niiden hyödyt ja huvit ja miten saada nämä kaikki hyödyt ja huvit irti?

Koska Liftedin nopeasti katsottavat videot todellakin antavat näihin aiheisiin niin mukavan helposti omaksuttavaa tietoa ja vinkkejä, että soisin kaikkien niidenkin, joilla ei välttämättä niin suurta intohimoa hyvinvointiasioihin ole, katsovan niitä ja ottavan niistä itselle mukavia juttuja mukaan omaan elämäänsä. :)
Seuraavasta osoitteesta löydät Liftedin omat sivut: lifted.fi, videoihin pääset suoraan tästä.

Tsekkaa vähintään tämä ja ei tee tiukkaakaan uskoa, etteivätkö Liftedin pojat olisi kokeneet hyväksi tietojaan ja vinkkejään, joita nyt muille haluavat jakaa!

Liftedin kesätreeneistä yksiin, oman kehonpainolla tehtyihin, osallistuttiin Hessun kans Töölönlahden puistossa. Tykättiin kovasti erilaisesta ja monipuolisesta "jumppatunnista":  alkulämmittelyt, itse tehokas treeni, loppurentoutus ja luento aiheesta Treeniin valmistautuminen kera Puhdistamon riisiproteiini -palkkareidein. (Te hurjat urheilijat siellä hei: loppurentoutus on kuulemma tutkitusti tehokas aloitus palautumiselle, niin fyysisesti kuin henkisestikin - silmät kiinni, jalat kohti taivasta/kattoa ja happea palleaan asti. :) )

Paras ja näkyvä erilaisuus näissä treeneissä oli se, että ohjaajatkin tuntuivat olevan, melkeinpä eniten, innoissaan saadessaan vetää innokkaille ja uteliaille osallistujille omaa treeniään, kuin lapsuuden haaveet olisivat vihdoin päässeet toteutumaan. :) Mikäpä siis olisi parempi keino saada osallistujatkin innostumaan ja tekemään hyvällä mielellä treeniä parhaan kykynsä mukaan! Meillä ainakin jäi Hessun kans hyvä mieli vielä moneksi päivää! Niin tykättiin, että itseasiassa vedettiin (yritettiin) omat Lifted-treenit itsellemme Taivalkoskelaisen metsän keskellä. Hiukan vajaaksi kuitenkin jäi, kun ei oikein enää muistettu kaikkia liikkeitä ja sarjoja, joten lopuksi juostiin metsään ja syötiin mustikoita. Jäätiin vain siis kaipaamaan mustaa valkoisella näistä treenien sarjoista, koska ideana taisi olla, että tätä treeniä voisi tehdä itsekseenkin. :)

Vielä yhdet Lifted-kesätreenit taitaa olla tulossa 17.8 Helsingissä, Keskuspuistossa, jonne ainakin itse toivon pääseväni mukaan. :) Oikeasti ei vaadi suurtakaan rohkeutta tai viitseliäisyyttä lähteä kokeileen mitä tahansa kivalta kuulostavaa ja varsinkin kaikin puolin hyödyllisiä juttuja!
Kannattaa siis käydä vaikkapa tykkäämässä Liftedistä facebookissa ja näin saada helposti ja nopeasti vinkkejä, joilla todellakin uskon voivan parantaa elämänlaatuaan. :)

1 kommentti:

  1. Kyllä, ehdottomasti paras treeni tähän mennessä, tuo liftedin vetämä! Tuli niin hyvä mieli sen jälkeen, ja itse liikkuminen jo oli hauskaa ja haastavaa! Jos ei sitä ennen tiennyt missä se pakaralihas sijaitsee niin jälkeenpäin sen kyllä TUNSI ::D
    Joo ei sen enempää heidi niistä meidän omista "treeneistä" mut jos joku ihmetteli tapiskan siloitellulla pururadalla vastaantullutta myllerrys-kohtaa, niin mehän siellä vain olimme harjoittaneet vähän liskokävelyä.

    VastaaPoista